Referanser

Til å begynne med hadde vi ikke tatt noen avgjørelse på hvem som skulle bli leverandøren av vårt nye hus, men da vi så en annonse fra “Arnhome” i “Hyttemagasinet”, ble vi nysgjerrige. Etter å ha kontaktet dem og fått i stand et møte, besluttet vi oss for å bytte leverandør. Det har vi aldri angret på. Prosjektfasen, byggeprosessen og resultatet har vært en positiv “ferd” for å virkeliggjøre drømmen om et tømmerhus. Basert på våre erfaringer med “Arnhome”, nøler vi ikke med å anbefale denne leverandøren av tømmerhytter videre.

Å bygge stavlaft sammen med Arnhome har vært en behagelig opplevelse. Det gjelder både pris, service, punktlighet og kvalitet. Arbeidstempoet til byggeteamet må man bare ta av seg hatten for! Etter bare 9 uker sto hus og garasje ferdig. Det vitner om en timing som man bare kan drømme om. Alle våre spørsmål og ønsker har blitt besvart og tatt tak i omgående. Vi var også spesielt fornøyd med arkitekten her i Norge som hjalp oss med alle byggepapirer og regnskapsfirmaet som tok seg av innførselspapirene. Stor hjelp til liten kostnad! Vi anbefaler Arnhome til alle vi kjenner!

For to år siden besluttet vi som familie å bygge en tømmerhytte på en tomt på Kvitfjell vest. En viktig prioritet for oss var at dette skulle bli en hytte av høy kvalitet, som kombinerer tradisjonell laft med et fresht og moderne design, med store vinduer og state-of-the-art interiørløsninger. Etter å ha vurdert ulike produsenter og tilbydere valgte vi å gå inn i en avtale med ARNHOME og nå – to år etter – er vi meget godt fornøyd med resultatet.

Prosessen i seg selv med ARNHOME var iterativ og vi hadde mange runder med deres team på arkitektonisk design eksternt og internt, samt alternative planløsninger for å komme frem til beste utforming. ARNHOME var serviceminded, fleksibel og rask med tilbakemeldinger. Som del av prosessen besøkte jeg fabrikken i Latvia for å ettergå kvalitet og diskutere detaljutforming med teamet, som var svært nyttig, og til slutt ble prosjektet levert effektivt og til avtalt tid.

Interessert i vårt produkt, eller har du spørsmål?

Roy Magne Storholm

Selger

Er du interessert i vårt produkt eller har du spørsmål?

ARNHOME bekrefter herved at informasjonen og personopplysningene du har oppgitt når du kontakter oss med en henvendelse, vil bli samlet inn, håndtert og lagret i samsvar med kravene i EUs regler ang. personvern.

Ved å sende inn dine opplysninger, godtar du at de håndteres og lagres inntil din forespørsel om informasjon er ferdigbehandlet, i tillegg til så lenge det er nødvendig etter første gang dataene behandles i de tilfellene der dette er fastsatt gjennom lover og regler.

De innsamlede opplysningene vil ikke bli overført til tredjeparter, med unntak av autoriserte ansatte i ARNHOME, såframt dette er nødvendig med hensyn til databehandlingen som spesifisert her, eller hvis en slik forpliktelse er pålagt gjennom lover og regler.

Du har rett til når som helst å be om at opplysningene dine blir oppdatert, rett til informasjon om bruken av dine personlige opplysninger og rett til at dataene dine slettes.

Vinduer / Dører

For å kunne levere den kvaliteten vi ønsker, har vi gode samarbeidspartnere med høy kompetanse – “Vudesta”, “Viking Windows” og «Stali» produkter oppfyller kravene med hensyn på luftutveksling og energiforbruk i samsvar med norsk standard.

En standardleveranse omfatter:

  • 3-lags glass (BRA>150 m2) eller 2-lags glass (BRA≤150 m2 med selektiv glass
  • 50 x 50 mm og 25 x 200 mm listverk
  • Skum og lin isolasjon
  • Vindsperre
  • 3 ulike alternativer til omramming, samt utvendig for dører og vinduer